Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Ми переїхали, наш новий сайт 

www.uz.school2.in.ua

Свято в танцювалному колективі "Лілея"

Posted 13 12 13

Навчитись танцювати – мрія багатьох дітей...

Навчитись танцювати – мрія багатьох дітей, і справа тут не тільки в тому,що іноді вміти танцювати просто необхідно, а в тому, що дітям подобається красиво і грандіозно рухатися, володіти своїм тілом і відчувати музику, психологічно розкутися, бути собою в будь-якій ситуації і просто гарно відпочити.Тож, саме в спеціалізованій ЗОШ №2, стало традицією посвячувати перші класи в танцюристи.
    З року в рік в нашій школі відбувається свято «посвята першачків», тож і цього року не стало виключенням, і 13 грудня 2013 року в приміщенні актового залу о 16:00 годині  перші класи показали свої танцювальні,гімнастичні та творчі здібності, які вони опанували впродовж першого півріччя.
    Хореограф Балега Євгенія зуміла вміло показати та донести глядачам, які були присутні на святі,дитячу хореографію: через дитячу музику,творчу гру, яка допомогла всім діткам зрозуміти кожний елемент танцювального кроку та необхідність використання його на сцені.
    Піднесений настрій подарували вихованці своєю танцювальною картинкою «Маша і медвідь».
      Тож, пам’ятайте, що даючи дітей до нас на хореографію вони розвиваються пластично, танцювально, вчаться сприймати музику, що надає їм в цілому сильного духу та впевненості в собі. А також і в майбутньому це допоможе їм для створення особистості!

                                                                                                                     Підготувала керівник молодшої групи

                                                                                                                                                                  Балега Євгенія

Галерея